Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

28.03.2014

09/04/2014

Πρόσκληση συμμετοχής στην Ημερίδα Ενημέρωση της ιδρυματικής πράξης "Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Παν/μιο Αθηνών" (Πρόσκληση 101).

Ημέρα: Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, 9:30
Χώρος: Κεντρικό Κτήριο, Αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλος 
Σκοπός: Η ενημέρωση των μελών ΔΕΠ σχετικά με το έργο, ο συντονισμός και η ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα της δράσης.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η δράση «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην  ενημερωτική ημερίδα, την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, στις 9:30, στο Αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλος, Κεντρικό Κτήριο ΕΚΠΑ, Πανεπιστημίου 30.

Η ημερίδα απευθύνεται κατά κύριο λόγο στα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου και αποσκοπεί στην ενημέρωσή τους για τους στόχους της Δράσης, την εξέλιξή της, τη διαδικασία ανάπτυξης των Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων καθώς και για τα νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Open eClass (υπηρεσία η-Τάξη) στην οποία θα φιλοξενούνται τα Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα.

Πέραν του ενημερωτικού χαρακτήρα της, η ημερίδα αναμένεται να αποτελέσει ένα πεδίο γόνιμου διαλόγου για σχετικά θέματα όπως η ανοικτότητα του ακαδημαϊκού εκπαιδευτικού περιεχόμενου, τα δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας, η προσβασιμότητα του από ΑμΕΑ, η βιωσιμότητα της ανάπτυξης και διάθεσης Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση opencourses[at]noc.uoa[dot]gr.
Παρακολουθείστε την Ημερίδα σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) εδώ.Με εκτίμηση,
Καθ. Λάζαρος Μεράκος

Επιστημονικός Υπεύθυνος Πράξης